Кооперативна идентичност

ЗА ПРОЕКТА

Проектът за популяризиране на кооперативните организации от системата на Централния кооперативен съюз е с национално покритие. Той цели популяризиране на кооперативните организации от системата на ЦКС и на кооперативния бизнес-модел и е под мотото „ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ”.

Проектът цели постигането на по-висока познаваемост на кооперацията, а също така запознаване на обществото с ключовите предимства от членство в кооперациите и ангажиране на по-голяма част от него с дейността и развитието на потребителните кооперации.


Проектът за провеждане на национална кампания се реализира на територията на цялата страна в две основни групи обекти и чрез интернет страницата на Проекта:1. Обекти, в които могат да се подават молби за членство:

- информация в търговски обекти от веригата „КООП”;


- информация в кооперативни търговски обекти извън търговска верига „КООП”;


- в Административната сграда на ПК ”Солидарност-1918” гр. Севлиево.2. Онлайн приемВ кооперативните обекти са обособени информационни кътове, в които са разположени рекламен щендер с рекламните материали на кампанията, молбите за членство и устава на кооперацията.Избери своята кооперация и подай молбата си за членство в обозначените обекти или заяви участието си онлайн.


Начало  |  За нас  |  Управленска структура  |  Кооперативна политика  |  Актуални новини  |  Галерия