Потребителна кооперация СОЛИДАРНОСТ - 1918

Всички заедно можем повече!

Магазини на потребителна кооперация Солидарност Севлиево
Магазин 1

МАГАЗИН 1

пл. Свобода, част от цялостен комплекс на бивш супер 1, като сега е разделен на настоящ магазин 1 и даден под наем обект на “Експресбанк”. Персонала се състои от Величка Балакчиева и Деяна Петкова.

Магазин 2

МАГАЗИН 2

В момента, след основна реконструкция, която го превърна от един обикновен павилион в удобен и модерен магазин и в същото време и място за отдих и кафене с парк край него и детска площадка. Материално отговорно лице Невяна Пунчева.

Магазин 3

МАГАЗИН 3

Бивша сладкарница “до киното”, след основна реконструкция, едно от модерните заведения в града,където се пекат и топли бутер закуски. В него работят Недка Спасова, Миглена Гаджева и Тотка Манева.

Магазин 5

МАГАЗИН 5

”Лозарска среща”, бивш комплекс от ресторант със стаи за почивка в местността Крушевски баир - Лозята, сега част от сградата преобразувана в магазин, който обслужва живеещите в тази местност, която в последно време се превърна в квартал на Севлиево. Магазинът се обслужва от Гена Симеонова.

Магазин 7

МАГАЗИН 7

Бивш комплекс “Млад техник” - ул. Стефан Пешев 90, преди това ползван от наематели. Сега част от него подновен в нов магазин открит през октомври 2012 год. Клиентите са обслужвани от Иваничка Цонева.

Магазин 8

МАГАЗИН 8

ул. Стефан Караджа 17, намиращ се в квартала до Културния дом. Обслужващ голям район, което обуславя големият оборот на магазина и го прави един от най-добре развиващият се в Кооперацията. За този магазин и клиентите му се трудят с много настроение и усилие магазинерките Ценка Бойновска, Магдалена Колева, Даниела Атанасова.

Магазин 11

МАГАЗИН 11

ул. Видима, магазина се намира до Психоболницата и се обслужва от Нели Иванова.

Магазин 14

МАГАЗИН 14

ул. Стара планина 64, един от най-добрите магазини на Кооперацията обслужван от Марияна Цонева, Виолета Цочева и Иванка Георгиева.

Магазин 17

МАГАЗИН 17

Западен комплекс - най-големият по площ магазин на Кооперацията. Там ви обслужват Павлина Маринова, Горица Миланова, Теменуга Димова и Манюша Манева.

Магазин 54

МАГАЗИН 54

Текстил и дом потреби - ул. Стара планина 50 - с отговорник Севим Курдова.

Магазин 82

МАГАЗИН 82

Железария - ул. Стара планина 50. Най-добрият ни пром. магазин, познат и търсен в града. В него се труди Тихомир Цонев и Станка Цонева.

Магазин село Боаза

МАГАЗИН с. Боаза

Магазин село Богатово

МАГАЗИН с. Богатово

с магазинер Донка Стоева

Магазин село Дамяново

МАГАЗИН с. Дамяново

Магазин село Хирево

МАГАЗИН с. Хирево

Магазин село Идилево

МАГАЗИН с. Идилево

Магазин село Крушево

МАГАЗИН с. Крушево

Магазин село Ловнидол

МАГАЗИН с. Ловнидол

Магазин село Младен

МАГАЗИН с. Младен

Магазин село Млечево

МАГАЗИН с. Млечево

Магазин село Столът

МАГАЗИН с. Столът


Начало  |  За нас  |  Управленска структура  |  Кооперативна политика  |  Актуални новини  |  Галерия